Участь у заході ESMO за тематикою нейроендокринних пухлин

Дводенні курси ESMO за тематикою нейроендокринних пухлин, на якому були представлені останні світові тенденції, щодо ефективної діагностики та лікування даної патології.

Лекції провідних фахівців Європи (морфологи, радіологи, хірурги, хіміотерапевти) в інтерактивному режимі. Велика кількість часу на “живе спілкування” зі спікерами, які є авторами рекомендацій та гайдлайнів ESMO. Поради та обговорення своїх клінічних випадків. Обговорення суперечливих та невирішених питань.

Спілкування з колегами із різних країн – можливість дізнатися як вирішуються проблемні моменти в лікуванні пацієнтів в залежності від рівня оснащення клінік і організації системи охорони здоров’я та фінансування.

Можливість представити нашу клініку та результати лікування складної патології.

Все це відбувалося 13-14 квітня 2018 року у м. Лугано (Швейцарія) на курсах ESMO Preceptorship on Neuroendocrine Neoplasms.

Приємно чути, що наш колега – Басараб Максим Юрійович був учасником заходу ESMO. Окрім того, після повернення за матеріалами курсу представлено відповідні доповіді у нашому онкологічному диспансері та впровадження отриманого досвіду у клінічну практику.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця