Команда онкохірургічного відділення №3 завжди на варті Вашого здоров’я

Лікування злоякісних новоутворень молочної залози не вважається завершеним, поки краса жінки повністю не відновлена🌺, тому у нашому відділенні виконуються онкопластичні та реконструктивні операції молочної залози, як за допомогою імплантів, так і аутологічних тканини, в тому числі TRAM-клапоть, LD-клапоть та інші.

🌹Багато жінок потребують естетичних симетризуючих операцій – мастопексія, аугументація. За допомогою даних операцій відновлюється симетрія молочних залоз.

✔Широко застосовується мультидисциплінарний підхід до лікування, хірурги тісно співпрацюють із променевими терапевтами💫, хіміотерапевтами💊, задля отримання найкращих результатів лікування🏆.

Лікарі активно переймають досвід найкращих ⭐онкопластичних хірургів світу. Є організаторами та спікерами – Ukrainian Breast Meeting.

https://www.facebook.com/ukrainian.breast.meeting.rus

🇺🇦Дніпропетровський онкологічний диспансер – ми допомагаємо зберегти не тільки здоров’я наших жінок, але й красу!

Посилання на сторінку відділення:

https://dokod.org.ua/onkohirurgichne-viddilennya-3/

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця