Дніпропетровський онкологічний диспансер, на чолі з головним лікарем Ольгою Іванівною Балашовою, відвідали з благодійною метою ” Будинок немовля”

Як діти, так і дорослі чекають новорічних свят, сподіваються на дива та в  День святого Миколая прокидаючись, заглядають під подушку. Але, нам, співробітникам Онкодиспансеру, пощастило ще більше!!! Нас запросили на Свято Святого Миколая наші маленькі друзі. Хочете дізнатись, як все відбувалось?

Не тільки ми, а й казкові персонажі поспішали до діток на Свято: Білосніжка з Гномами, Зірка зі своїми Зірочками, Зайчики, Їжачок, Сніговик із Сніговичками. Так ось, не обійшлось без пригод! Саме Сніговик, поспішаючи на Свято, загубив свого носика!!!

Так прикро: надів нового костюма, причепурився, а носика загубив!!! Маленькі Сніговички почали шукати втрачений аксесуар, навіть позамітали мітлами всі доріжки: не знайшли носика. Їжачок запропонував грибочка, Сніговичок приставив грибочка до обличчя та розплакався: «Не лиииичить!». Прийшлось, навіть, Ведмедика розбудити, щоб допоміг щось придумати. Клишоногий придумав: «На, тобі, Сніговик, шишку, буде тобі носик!». «Не моєєєє!» – знов заплакав Сніговик.

Так знаєте хто виручив снігового красеня? Зайчики!!! Саме морквинка з їх кошика дуже сподобалась Сніговику! Від з задоволенням причепурив носика та почав веселитися на Святі!

Ось тоді були й пісні, й вірші, й хоровод біля ялинки. І в своїх віршиках й піснях дітки просили Святого Миколая принести добро й мир, здоров’я та благополуччя всім добрим людям!!! А ми, дорослі, подумки загадували ще по одному великому, важливому для кожного з цих діток, бажанню…

Ну, й яке ж Свято Миколая без подарунків? Повні санки подарунків привіз Янгол. Й жодної різочки!!!

А ще я хочу поділитися з вами милостивою звісткою: один з цих славних діток Новий рік буде зустрічати в сім’ї, із люблячою матусею! Ялинку в новій домівці прикрасять саме для цього хлопчика!!! Та Дід Мороз виконає його бажання: «Собачку, конячку й літак! Та багато повітряних кульок!» Нехай Бог допоможе цій новій родині!!!

Зі святом вас, добрі, небайдужі люди!!!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця