Що треба знати про Coronavirus COVID-19 онкохворим пацієнтам!

Просимо віднестися з розумінням!

Що треба знати про Coronavirus COVID-19 онкохворим пацієнтам!

На теперішній час для лікування онкопатології застосовується хірургія, променева терапія, хіміотерапія, гормональні препарати та імунотерапію. Ми наголошуємо, що онкологічні пацієнти в процесі лікування мають імунодепресію та більш чутливі до інфекції та ускладнень.

1. Повинні суворо застосовувати засоби особистого захисту для пацієнтів, які знаходяться під час лікування та тих, хто знаходяться в ремісії.

2. Слід використовувати більш інтенсивне спостереження та лікування за онкологічними пацієнтами, які інфіковані COVID-19, особливо пацієнти літнього віку з супутніми захворюваннями.

На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року https://www.kmu.gov.ua/news/uryad-prijnyav-rishennya-pro-zaboronu-pasazhirskih-perevezen-ta-obmezhiv-kilkist-uchasnikiv-masovih-zahodiv-10-osobami, для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в Дніпропетровській області, забезпечення санітарно-протиепідемічного режиму  Комунальне Підприємство “Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер” ДОР повідомляє про заходи на період карантину:

1. Вхід до поліклінічного відділення обмежується пацієнтом (у тяжких випадках  випадках в супроводі медичного персоналу), усім іншим супроводжуючим особам  або родичам пацієнта, вхід до поліклінічного відділення тимчасово заборонений.

2. Відвідування пацієнтів у стаціонарі заборонені.

3. Просимо пацієнтів використовувати засоби індивідуального захисту та деззасоби для обробки рук при перебуванні у приміщеннях диспансеру.

4. Тимчасово обмежені обстеження та лікування з приводу передпухлинної патології.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця