Онкохірургічне відділення №1

У відділенні виконуються операції при патології м’яких тканин, органах черевної порожнини, органах грудної порожнини. Проводяться комбіновані, радикальні, паліативні, реконструктивні, органозберігаючі операції.

Кічик Дмитро Вікторович

Кічик Дмитро Вікторович

Завідувач відділення. Лікар-хірург-онколог вищої категорії
Москаленко Андрій Миколайович

Москаленко Андрій Миколайович

лікар хірург-онколог
Терещенко Максим Сергійович

Терещенко Максим Сергійович

лікар хірург – онколог

Одне з головних завдань нашого відділення – не просто провести успішні операції, але і завдати пацієнтам якомога менше хірургічної травми.

Тому на зміну «відкритим» втручанням прихойшла лапароскопія – хірургічний метод, при якому операції проводять через невеликі розрізи. Саме цей інноваційний спосіб в хірургічному відділенні №1 застосовують для лікування більшості онкологічних захворювань шлунка, стравоходу, підшлункової залози. Також впроваджуються в практику торакоскопічні втручання.

Лапароскопія для наших пацієнтів – це:

  1. Високоточні операції, з дотриманням всіх онкологічних принципів, що проводяться з використанням новітньої медичної техніки
  2. Максимально високі темпи загоєння і реабілітації

У відділенні виконуються плевральні пункції, лапароцентез, чрезшкірні трепан-біопсії пухлин, легень, середостіння, а також м’яких тканин під контролем УЗД і КТ.

Запроваджуються нові методики лікування хворих із захворюваннями шлунка (різні види пластичних операцій при раку шлунка: субкардіальна резекція шлунка, різні види гастропластики, в тому числі формування штучного шлунка, регіонарна хіміотерапія – шляхом катетеризації артерій).

Впроваджені в щоденну практику панкреатодуоденальна резекція, бронхопластична лобектомія, катетеризації артерій для проведення селективної регіонарної хіміотерапії.

Відділення знаходиться за адресою:
м. Дніпро, вул. Космічна, 21

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 04.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця