Людмила Бордюг, а також представники інших лікувальних закладів: Марина Соколовська, Леся Мицак та Сергій Михайлюк, була запрошена до одного з найпотужніших онкологічних центрів Європи

Після ESTRO24, команда з України, до складу якої війшла і наш променевий терапевт Людмила Бордюг, а також й представники інших лікувальних закладів: Марина Соколовська, Леся Мицак та Сергій Михайлюк, була запрошена до одного з найпотужніших онкологічних центрів Європи.

Клініка The Christie – найбільша онкологічна клініка в Європі та Великобританії.

Лікарня вперше приймала таку команду спеціалістів з України, яку зустріли з гостинністю та теплом – організувавши надзвичайно насичену програму навчання та спілкування.
Лікарі, медичні фізики, наукові співробітники британської клініки від щирого серця ділились своїм досвідом.
Живе спілкування дозволило завʼязати нові знайомства з колегами, які готові ділитись інформацією навіть в режимі онлайн.

Відбулися зустрічі з такими зірками радіаційної онкології, як професор Пітер Хоскін, що працює радіаційним онкологом дистанційної та брахітерапії, і є дуже відомою особистістю, який досяг значущих висот в своїй галузі.

Марсель Ван – Херк, медичний фізик, що створив перший код програмного забезпечення для лінійних прискорювачів, розробив принцип відступів, структури GTV, CTV, PTV – розробка яких відбувалась ще вручну на надрукованих сканах КТ.

Багато прекрасних людей, які не тільки хотіли поділитись, а й хотіли почути, як працюють в Україні, як лікують пацієнтів.
Спілкувались, давали поради, дискутували стосовно клінічних випадків.
Приємно вразила старанність колективу клініки надати максимум даних та інформації своїм українським колегам.

Так ділиться своїми враженнями про відвідини клініки The Christie наша пані Людмила.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця