7-й Національний конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні-2019»

27-29 березня 🌺 2019 року в Конференц-холі «Ірпінь» пройшов 7-й Національний конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні-2019»🔥. Понад 700 учасників та гостей з 11 країн світу 🌏 взяли участь у найбільшому радіологічному форумі. Серед гостей Конгресу були представники керівництва Європейського Товариства Радіології, на чолі з діючим президентом професором Lorenzo Derchi.

Особливістю ⭐ Конгресу цього року було те, що він проходив разом XIII Школою-семінаром «Практичні питання сучасної візуалізації в клініці» (нейрорадіологія, передові технології візуалізації, пухлини, невідкладна радіологія, радіологія голови та шиї), організованою Асоціацією радіологів України разом з Американським товариством нейрорадіології та Друзями радіології в Україні 🇺🇦. На виставці, що проходила під час Конгресу, було 16 учасників, які представили учасникам Конгресу новітнє радіологічне обладнання, контрастні речовини, засоби радіаційного захисту та іншу продукцію для медичної радіології.

На протязі трьох днів учасники Конгресу заслухали понад 130 лекцій та наукових доповідей 📚. Лікарі-рентгенологи нашого закладу Довбня Ангеліна Олександрівна та Петриченко Ліліана Олександрівна представили доповіді, що були обрані президіумом як найкращі серед молодих спеціалістів 🏆. Доповіді будуть запропоновані до участі в Європейському Радіологічному Конгресі 2020. Було проведено кілька майстер-класів за різною тематикою, зокрема із застосування інформаційних технологій 🖥 для автоматизації процесів функціонування радіологічного центру та магнітно-резонансної томографії колінного суглобу, а також майстер-клас з нейрорадіології від Cem Calli. Вперше в рамках Конгресу працювала секція для рентгенолаборантів, організована разом з Українською асоціацію рентгенолаборантів та радіологічних технологів.

Вперше в рамках Конгресу після його офіційного відкриття було проведено інтелектуальну радіологічну гру 🖍 «Що? Де? Коли?».🥇Перемогла команда до складу якої входили представники рентгенівської служби КЗ «Клінічний онкологічний диспансер» ДОР» 🇺🇦.

✅ Лікарі та рентгенолаборанти Рентгенівського відділення з блоком комп’ютерної томографії активно долучаються до всіх заходів, які проводяться Асоціацією радіології України, підвищують свій професійний рівень та впроваджують набуті знання в медичну практику.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця