До Дня Медичного працівника

До Дня Медичного працівника керівництво Дніпропетровського онкологічного диспансеру на чолі з Головним лікарем Балашовою Ольгою Іванівною привітали співробітників лікувального закладу з найцікавішою, і водночас, найскладнішою професією – медичного працівника. За свою наполегливу та віддану працю відзначені лікарі, медсестри та молодші сестри, персонал диспансеру.

Низько вклоняємося перед нашими Вчителями: Коссе Валентином Анатолійовичем, Туз Іриною Юліанівною, Хворостенко Михайло Івановичем, Деркачем Владиславом Олексійовичем та всіма “Корифеями” онкодиспансеру! Вдячні Вам за те, що також мали змогу відвідати наш захід. За всі поради та настанови, які до теперішнього часу допомагають нам.

Взагалі, цей рік, для нашого лікувального закладу особливий. Це не тільки пов’язано з 85-ю річницею диспансеру та ювілейними X Дніпровськими онкологічними читаннями.
Сьогодні (15.06.18), на честь Дня Медичного працівника відбулося відкриття музею історії Дніпропетровського обласного диспансеру. Зібрані рідкісні експонати, книги та речі, пов’язані з історичними подіями розвитку надання медичної онкологічної допомоги жителям нашого міста та області.

Окрім того, до 85-річчя вийшла книга під назвою “Корифеї, та всі, всі, всі…”, де відображені нариси біографій історичних постатей нашої лікарні, їх роздуми та переживання, побажання прийдешнім поколінням.

Ми ще раз вітаємо всю медичну спільноту нашої країни, прийміть найкращі побажання в цей день!

І до зустрічі на Ювілейній X конференції “Дніпровські читання” з міжнародною участю “Терапія раку: тенденції 2018 року”.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця