Онкодиспансер відвідали курсанти кафедри Організації охорони здоров’я Дніпропетровської медичної академії

Дніпропетровський обласний онкодиспансер відвідали курсанти кафедри Організації охорони здоров’я Дніпропетровської медичної академії та ознайомилися з організацією роботи нашого лікувального закладу, онкоепідемічною ситуацією в області, досягненнями наших онкологів у розвитку нових методик лікування і спільну роботу диспансеру з провідними клініками Європи.

Також, курсанти відвідали центр радіаційних методів лікування, де застосовуються сучасні методики на нових лінійних прискорювачах та апаратах для внутрішньопорожнинної променевої терапії Bebig, реабілітаційні програми, тощо.

Особливо привернули увагу та були високо оцінені фільм про диспансер та музей онкології. Було відзначено спадкоємність поколінь, дбайливе ставлення до своєї історії.

Гостей у закладі приймала головний лікар Балашова Ольга Іванівна. Найголовнішим завданням для нас усіх є поширення знань про профілактику та можливості нашого диспансеру в боротьбі з грізною недугою.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 04.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця