Втомилися? Вигоріли?? Все частіше лунає питання: «Ти як?»…

Ще у 1974 році, тобто 50 років тому, американський психолог Фройденбергер вперше визначив проблему емоційного вигорання. До речі, свої дослідження він проводив саме серед співробітників лікарні.

Медичний персонал, чи не найвразливіша категорія: з одного боку висока відповідальність за людське здоровʼя та життя, а з іншого – шалене емоційне навантаження психологічним станом тяжкохворих пацієнтів.

Минулого тижня завершили триденну тренінгову програму для медичного персоналу Дніпровський обласний онкологічний диспансер в рамках проєкту благодійної організації ZDOROVI agency “Ліки для лікарів”.

Психологічне та емоційне здоров’я – одні з найважливіших аспектів благополуччя особистості. Це запорука збереження ефективності праці кожного медика зокрема.

Разом із психологом Ольга Плетка розглянули основні аспекти надання першої психологічної допомоги, відпрацювали всі основні моменти у вправах та ознайомилися із багатьма техніками самодопомоги, які можна застосовувати будь-де.

Щиро дякуємо команді ZDOROVI за підняття важливих тем сьогодення та підтримку наших медиків!

Ольга Плетка, фідбек Вам від тих, хто пройшов тренінг: Ви зуміли «запалити» і допомогти!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця