Виставка “Петриківського розпису”

Приємно бачити, що працівники Дніпропетровського онкологічного диспансеру не тільки віддано займаються лікуванням пацієнтів, приймають активну учать та організовують медичні конференції, але й цікавляться українським мистецтвом.

19 грудня 2018 року у художньому музеї пройшла чудова виставка “Петриківського розпису”, присвячена 5-й річниці внесення розпису до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО.

Головний лікар Балашова Ольга Іванівна разом із співробітниками диспансеру привітали та подякували людині, яка зберігає, популяризує та розвиває українське мистецтво і спадщину – Заслуженого майстра народної творчості України, народного майстру петриківського розпису, доцента ДНУ ім. Гончара – Гарькаву Тетяну Анатоліївну, яка і організувала таку прекрасну виставку.

До речі, петриківській розпис також використовують наші лікарі у своїй практиці. Арт-терапія допомагає багатьом пацієнтам відволіктися від повсякденних турбот, переключити увагу – змістити фокус переживань з приводу хвороби і направити свої думки в захоплюючий творчий процес.

Петриківський розпис — чудовий привід для гордості українців, адже, магія розпису полонила серця мільйонів шанувальників по всьому світу!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця