Участь у науково-практичному форумі “VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія”

2-3 листопада 2018 року в м. Київ відбувся II-й Всеукраїнський науково-практичний форум “VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія” за участю міжнародних експертів з Великої Британії, Швеції, Турції, Білорусії та інших країн. Головними темами форуму були: вакцинація, скринінг, лікування патології шийки матки.

Завідувач онкогінекологічним відділенням Дніпропетровського онкологічного диспансеру, к.мед.н. Шляхова Олена Вікторівна прийняла активну участь у заході.

З 2017 року Україна приєдналася до Європейської асоціації кольпоскопії. Це об’єднання лікарів, які займаються з проблемою захворювань шийки матки. Чотирнадцять гінекологів Дніпропетровської області є членами Української асоціації кольпоскопії і цервікальної патології. До речі, головою Дніпропетровської групи даної асоціації також є Олена Вікторівна.

Злоякісні новоутворення шийки матки – захворювання, які можна попередити. Причиною майже всіх випадків діагностування недуги є вірус папіломи людини, який передається тільки статевим шляхом.

На базі нашого диспансеру проводяться всі види обстеження і лікування передпухлинної і пухлинної патології шийки матки. Існує декілька видів профілактики. Первинна профілактика – це вакцинація проти вірусу папіломи людини, пропагування здорового способу життя, відмова від паління та сексуальне виховання підлітків. Вторинна профілактика – це скринінг і лікування передпухлинної патології. І третинні заходи – це є безпосередньо лікування захворювання. На базі нашого лікувального закладу застосовуються всі існуючі методи лікування новоутворення шийки матки: радикальна та органозберігаюча хірургія, променева терапія на сучасних лінійних прискорювачах та хіміотерапія.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця