Дякуємо за всебічну підтримку і допомогу!

“Підвищуємо якість медичних послуг у наших обласних закладах.

Дніпровський онкодиспансер за кошти обласного бюджету придбав високотехнологічне медичне обладнання.


Це ультразвуковий хірургічний деструктор, секційні операційні столи з дистанційним керуванням, новітнє анестезіологічне устаткування, а також техніка для лабораторних досліджень та діагностики.

Сучасне обладнання дало змогу лікарні збільшити кількість пакетів послуг, які оплачуються НСЗУ, і є безкоштовними для пацієнтів.

Окрім того, розширення спектру послуг у лікарні, дозволяє медзакладу виплачувати лікарям гідну заробітну плату.
Чому сьогодні це надзвичайно важливо? Наш регіон – єдиний в Україні, де депутатському корпусу обласної ради вдалося залишити два надкластерні онкологічні заклади. Один з них – Дніпровський обласний онкодиспансер.

Сюди звертаються пацієнти не лише з Дніпропетровщини, але й з 5-ти сусідніх областей. Саме тому в умовах війни ми повинні робити все, аби зберегти висококваліфікованих фахівців-онкологів. А це можливо лише тоді, коли лікарі отримують гідну заробітну плату та комфортні умови роботи.

Мав честь відзначити колектив лікарні від імені Верховної Ради та Дніпропетровської обласної ради.


Дякую медикам за їхню надзвичайно важливу роботу! Разом робимо все можливе задля розвитку медицини на Дніпропетровщині!”
– Микола Лукашук, Голова Дніпропетровської обласної ради

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця