Зі Святом, з Днем медичного працівника вітаємо всіх колег!

Завдяки турботі та професійній майстерності медиків у наших пацієнтів з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше.

І незважаючи на всі негаразди, які оточують країну в сьогоденні, щодня медичні працівники рятують найдорожче – здоров’я та життя людини.

Дніпровський обласний онкологічний диспансер бажає всім колегам великого людського щастя, доброго здоров’я, благополуччя і родинного затишку, мирного неба, професійних успіхів та людської шани.

Вітання нашим співробітникам, які напередодні професійного свята за щоденну наполегливу працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, відповідальність, цілеспрямованість та з нагоди Дня медичного працівника були відзначені:

– Почесною грамотою МОЗ України – Щелкіна Юлія Олександрівна, лікар променевий терапевт.

– відзнакою Дніпропетровської обласної ради «За заслуги перед громадою» – Ткачук Олександр Геннадійович, лікар хірург-онколог.

Почесними грамотами від Дніпропетровської обласної ради та Департаменту охорони здоровʼя Дніпропетровської ОВА, а також подяками від адміністрації КП «ДОКОД» ДОР» були відзначені й інші лікарі і медичні сестри нашої чисельної команди.

Звісно, що для нас професійне Свято с присмаком гіркоти в серцях… бо це ще й перші роковини з дня поховання нашого колеги, лікаря-онколога Парфентьєва Андрія, який загинув на війні…

Світла памʼять! Завжди в наших серцях…

Команда диспансеру отримала дуже дорогу для нас подяку «За врятовані життя» від наших військових!

Бережи Боже всіх, хто боронить нашу Україну!

Сергій Лисак

Микола Лукашук

Дніпропетровська обласна державна адміністрація

Дніпропетровська обласна рада

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця