Шановні колеги!

«May you live in interesting times» (с). (Щоб ти жив у епоху змін)

Чому більшість негативно ставиться до змін? Психологи давно знайшли відповідь на це питання. Все тому, що зміни – це вихід з зони комфорту, який потребуватиме докладання зусиль. А найголовніше – страх. Страшно, тому що попереду невідомість…

Вже тривалий проміжок часу, зважаючи на ситуацію в країні, ми всі живемо в стані емоційного перенавантаження, тому і реакції на ті або інші події можуть бути імпульсивними та не завжди чітко усвідомленими.

Я хочу висловити свою вдячність всім: від лікарів до молодших медичних сестер онкодиспансеру, які знайшли в собі сили і прийняли виважене рішення – працювати на благо наших пацієнтів попри те, що деякі представники попереднього керівництва лікувального закладу намагалися «розхитати» ситуацію виключно маніпулятивними засобами.

Ви – найкращі! Ви – професіонали, для яких якісне і сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та інтереси пацієнтів, важливіші ніж якісь неправомірні міжусобиці окремих осіб.

Власник нашого підприємства, яким є Дніпропетровська обласна рада, прийняв законне кадрове рішення. І я дякую всім співробітникам, які усвідомлено прийняли зміну генерального директора.

Я переконана, що в подальшому у нас сформується високопрофесійна чудова команда однодумців, яка буде працювати для розвитку онкологічного диспансеру. Команда, яка сміливо буде йти вперед заради досягнення найкращих результатів в лікуванні наших пацієнтів.

Гіппократ колись казав: «Нас троє: я, тобто лікар, хвороба і пацієнт. На чиєму боці буде пацієнт – той і отримає перемогу». Отже головне завдання команди онкологічного диспансеру – докласти максимум зусиль, щоб онкохворий став на бік лікаря. Тобто, щоб пацієнт не вбачав в медиках людей, які намагаються на ньому «заробити», а розумів, що вся робота медичного персоналу націлена на отримання максимального позитивного результату в лікуванні його хвороби.

Ціную кожного з Вас! Низький уклін Вам за вашу працю!

Ми сильні – бо ми об’єднані! Ми об’єднані – бо ми сильні!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 04.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця