«Не борись з темрявою, неси світло» (с)

Сьогодні 4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

Проте рак – це не просто хвороба, рак – це кожна окрема історія людини. Історія боротьби, надії і, на жаль, не завжди перемоги…

В нашому суспільстві є багато людей, які ще до війни вели щоденну боротьбу за життя. Про яких згадували переважно лише 4 лютого. Цих людей частіше за все використовували, як фон або засіб для досягнення певних цілей. Ці люди без зайвого галасу ведуть боротьбу з раком. Звісно, війна змістила фокус уваги суспільства ще далі від них…

З початку війни до нашої клініки нескінченною низкою потягнулись люди з Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської областей. За таких обставин існує величезна загроза, що така кількість людей перетвориться на безликий потік.

Але ми не хочемо, щоб так сталось. Ми прагнемо, щоб якнайбільше людей знали і бачили, що поряд з ними щоденно, в нашій країні, сотні тисяч особистостей ведуть свою боротьбу за життя не зважаючи ні на що.

Інколи кажуть, що лікарі сприймають своїх хворих просто як роботу…
Подивіться на ці фото, хіба могла їх зробити людина, якій все одно, що відбувається з пацієнтами…

Ці промовисті фото – роботи нашого лікаря-онколога Сергій Гамзін, який вже понад 20 років працює в Дніпровський обласний онкологічний диспансер.


«Не борись з темрявою, неси світло» (с).

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця