Щиро дякуємо Адвокатському Об’єднанню «White Collars» на чолі з Андрієм Палкіним за надану допомогу

2020 рік – це рік пандемії, коли усі ми перебуваємо під інформаційним COVID-пресингом і забуваємо про проблеми хворих з іншим діагнозом.

Утім, онкохворих під час епідемії, на жаль, менш не стало, і їх треба лікувати навіть в умовах обмежень та карантину. Ці пацієнти так само потребують медикаментів, обладнання, медперсоналу та уваги.

Киснева підтримка хворих при певних медичних станах не менш потрібна, ніж при COVID-19, дихальна недостатність виникає не тільки під час COVID- пневмонії. І в часи, коли всі сили кинуті на боротьбу з епідемією, особливо цінною є допомога тих, хто піклується про наших онкологічних пацієнтів, допомагаючи їм своєю участю, підтримкою та забезпеченням необхідним обладнанням.

Кисневий концентратор може допомогти пацієнту у випадках, коли немає постійного забезпечення киснем, і це дозволяє вирішити чимало проблем.

Колектив Дніпровського онкологічного диспансеру щиро дякує Адвокатському Об’єднанню «White Collars» на чолі з Андрієм Палкіним за надане обладнання. Ми дуже пишаємося, що в нашій великій країні є такі небайдужі люди!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця