Сьогодні в Дніпропетровському онкологічному диспансері особливий день! Відкриття нової високотехнологічної операційної!

Попередній рік був багатим на зміни. В ньому було зроблено багато кроків. Скачкоподібних проривів і поступових маленьких зрушень. Кроків, які вимагали від усієї нашої команди багато зусиль як для творчості, так і для щоденного виконання свого обов’язку. Дякуємо всім людям, які своєю працею дали можливість цим крокам відбутися. Дякуємо всім […]

До уваги пацієнтів

Пацієнти, яким надається медична допомога у зв’язку з проведенням планових заходів з госпіталізації або плановою операцією, підлягають обов’язковому тестуванню на наявність коронавірусу SARS-CoV-2 методом полімеразної ланцюгової реакції.

Вдячність Фонду «Відродження Регіону» та компанії Interpipe за надання допомоги!

Зараз весь світ зіткнувся з пандемією COVID -19. І саме тепер нам потрібно обєднати свої зусилля. Дніпропетровський онкологічний диспансер ні на хвилину не припиняв свою роботу, навіть в умовах короновірусу. Хоча дуже складно за рахунок карантинних обмежень. Але наша команда завжди на варті здоровья пацієнтів. Адміністрація Дніпропетровського онкологічного диспансеру висловлює […]

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця