За останній тиждень у мамологічному центрі виявлено 15 нових випадків раку грудної залози

У Дніпропетровській області діагноз рак грудної залози встановлюється 4 жінкам щодня. Середній вік виявлення пухлин – 50-70 років. Кожен 3 випадок виявляється в запущеній формі. Основна причина виявлення пухлин молочних залоз у пізніх стадіях – відсутність профілактичних оглядів і небажання пацієнтів відвідувати лікарів протягом багатьох років.

На сьогоднішній день в діагностиці патології грудних залоз золотим стандартом є проведення мамографічного дослідження. Це неінвазивне дослідження, яке займає не більше 10 хвилин, що дозволяє в найкоротші терміни виявити початкові пухлини молочних залоз. Незважаючи на регулярні звернення про необхідність відвідувань лікаря в засобах масової інформації, на сьогоднішній день ситуація вкрай критична.

За останній тиждень у мамологічному центрі Дніпропетровського онкологічного диспансеру виявлено 15 нових випадків раку грудної залози. З них 9 випадків виявлено в запущеній формі, що склало 60%. Пухлини з розпадом мали місце у 4 пацієнтів. Дані показники виявляються в нашому мамологічному центрі щодня.

Шановні жителі міста та області! Бережіть та піклуйтеся про себе! Вчасно звертайтеся до лікаря!

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 04.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця