Засідання Медичної Ради КП «Дніпровський клінічний онкологічний диспансер» ДОР»

 На цьому тижні відбулось засідання Медичної Ради КП «Дніпровський клінічний онкологічний диспансер» ДОР». Обговорювались результати роботи підприємства за перше півріччя 2020 року та планування роботи на другу половину року. Незважаючи на карантинні заходи, підприємство ні на день не припиняло свою діяльність щодо надання спеціалізованої онкологічної допомоги. Так, за період з […]

Вітаємо генерального директора КП «Дніпровський обласний онкологічний диспансер»ДОР” Балашову О.І. з отриманням нагороди “За заслуги перед Збройними Силами України”.

Колектив Дніпровського онколонічного диспансеру вітає генерального директора КП «Дніпровський обласний онкологічний диспансер»ДОР” Балашову Ольгу Іванівну з отриманням нагороди “За заслуги перед Збройними Силами України”. Діпропетровьска облдержадміністрації та вся медична громада області пишається професіоналом та бажають найголовнішого – міцного здоров’я, успіхів, натхнення й наснаги у роботі! Нехай Вам завжди та в […]

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 04.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця