17 років з дати створення жіночої волонтерської організації «Журавушка»

Сьогодні, 25 травня 2018 року відзначається 17 років з дати створення жіночої волонтерської організації «Журавушка», яка була створена з пріоритетною метою надання психологічної підтримки жінкам, хворим на рак грудної залози.

Волонтерська організація «Журавушка» складається з 51 жінки, які перенесли рак грудної залози, та в своїй діяльності відрізняються багатоплановістю і постійним розширенням сфери впливу. В межах організації функціонує відкрита психотерапевтична група, яка проводиться професійним психотерапевтом. Група збирається один раз на два тижні. Пройшовши підготовку на семінарах, ми відвідуємо пацієнтів онкологічного стаціонару, надаємо психологічну підтримку, формуючи мотивацію для подолання хвороби. Приділяємо увагу спілкуванню з родичами хворих, створенню у них адекватного відношення до проблеми.

«Журавушка» активно спілкується з засобами масової інформації, популяризуючи принципи профілактики онкозахворювань, бере участь у всеукраїнських маршах «Разом проти раку» та інших.

Наша участь у волонтерському русі далеко не випадкова, кожна з нас, творців «Журавушки» пройшла складний шлях від відчаю та безвихіддю, коли страшний діагноз лишає життя сенсу, до здібності радіти і почувати себе дійсно повноцінною людиною. Саме складне на цьому шляху – почуття самотності, щоб подолати ізоляцію, потрібна допомога інших. Нам пощастило – ми знайшли одна одну.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ.

В закладі функціонує КОЛ-ЦЕНТР 
(056)720-79-01
Vodafone: (066) 290-44-91
Lifecell: (093) 958-55-67
Київстар: (068) 001-55-15
Графік роботи: 8:15 - 15:30 крім суботи та неділі

Офіційний телеграм: @dokod_dp
Офіційний фейсбук: https://www.facebook.com/kz.kod.dor

КОЛ-ЦЕНТР ЗДІЙСНЮЄ  попередній запис пацієнтів в електронну чергу на прийом до лікарів Диспансерно-поліклінічного відділення (вул.Космічна, 21), Обласного мамологічного центру (вул.Гавриленка, 1), а також на КТ, УЗД, мамографію.


КОЛ-ЦЕНТР НЕ НАДАЄ інформацію щодо наявності в закладі лікарських засобів. Відповідну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті нашого підприємства або під час консультації у лікаря.


Наявність медикаментів в закладі на 16.10.2024 (pdf) - завантажити, таблиця